Header foto | John & Zorg | Zorgbemiddelaar tussen ZZP zorgprofessionals en zorginstellingen

Word ZZP zorgprofessional bij ons respijtzorg vakantie initiatief

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als vrijwilliger of zelfstandige zorgprofessional? Dan is ons recreatiepark misschien wel de ideale plek voor jou! Dit park, gelegen in het midden van Nederland in een prachtige natuurlijke omgeving, wil binnenkort speciale arrangementen aanbieden voor mantelzorgers en hun mantelzorgvragers.

Schrijf je nu in!

Help ons bij de ontwikkeling van respijtzorg vakantie!

We zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van speciale gedeelten voor mantelzorgers en mantelzorgvragers, waarbij we ons willen richten op het aanbieden van activiteiten voor zowel de mantelzorger als de mantelzorgvrager. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij het organiseren van deze activiteiten en zelfstandige zorgprofessionals die ons kunnen ondersteunen bij de zorg voor onze gasten tijdens hun verblijf.

Lijkt het jou leuk om ons te helpen bij de ontwikkeling van dit nieuwe gedeelte van het park en onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op!

Sponsor ons mooie initiatief

Tevens zijn we op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren of die iets kunnen betekenen voor dit mooie initiatief. Als jouw bedrijf ons wilt helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Zorginstellingen | John & Zorg | Zorgbemiddelaar tussen ZZP zorgprofessionals en zorginstellingen