Header foto | John & Zorg | Zorgbemiddelaar tussen ZZP zorgprofessionals en zorginstellingen

Over John & Zorg

We zijn een bemiddelingsbureau die een tussenkomst functie fungeren tussen ZZP’ers en zorginstellingen. Onze werkwijze is het beste te beschrijven als transparant. We houden van persoonlijk contact, korte lijnen en heldere afspraken.

Contact opnemen

Ervaring vanuit het werkveld

Onze expertise en kennis die wij o.a. hebben opgedaan vanaf de werkvloer komt vooral vanuit de ouderenzorg.

Met onze jarenlange ervaring binnen deze sector in diverse zorginstellingen, weten wij wat er nodig is om goede zorg te bieden op het gebied van pg, nah en Korsakov afdelingen. Zoals iedereen die werkzaam is in de ouderenzorg weten wij dat het verstorend kan werken als er veel personeelswisselingen zijn op de afdelingen. Dit geldt ook voor de inzet van de verkeerde mensen op de verkeerde plaats.

Bij John & Zorg pakken wij dit dan ook anders aan.

De juiste professional voor de beste zorg

Bij John & Zorg wordt er niet gedacht om zomaar willekeurige ZZP’ers op een open dienst te zetten. Voor elke opdracht zullen wij ons inzetten om de juiste match te vinden. Hierbij zullen we ook kijken naar de wensen en voorkeuren van de ZZP’er maar ook zeker samen met de opdrachtgever.

Meer weten?

Wil je meer informatie over John & Zorg, of wil je met ons aan de slag als ZZP’er of zorginstelling? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

Meer informatie?
John & Zorg heeft het initiatief opgepakt om een vakantiepark te realiseren gericht op zowel de mantelzorger en mantelzorgvrager.

Ontspannen in spannende tijden

Mantelzorgers en mensen die de zorg van hun naasten ontvangen hebben net als iedereen ook recht op een stukje ontspanning. Even genieten in de toch vaak zware tijden. Daarom heeft John & Zorg het initiatief opgepakt om een vakantiepark te realiseren gericht op zowel de mantelzorger en mantelzorgvrager. Wij zoeken hiervoor nog volop steun!

Meer weten?